Advies letselschade

Heeft u een verkeersongeluk gehad en daarbij letsel op gelopen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u graag advies over letselschade krijgt. Is het bijvoorbeeld mogelijk om een schadevergoeding te krijgen als u niet weet wie de veroorzaker van het ongeluk is? In dit artikel vertellen wij u bij wie u terecht kunt voor advies over letselschade.

Advies letselschade

Heeft u een verkeersongeluk gehad en daarbij letsel op gelopen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u graag advies over letselschade krijgt. Is het bijvoorbeeld mogelijk om een schadevergoeding te krijgen als u niet weet wie de veroorzaker van het ongeluk is? In dit artikel vertellen wij u bij wie u terecht kunt voor advies over letselschade.

Recht op schadevergoeding?

Persoonlijk advies

Na een verkeersongeval proberen veel slachtoffers zelf uit te zoeken wat ze moeten doen als ze letselschade hebben en hoe ze bijvoorbeeld een letselschadevergoeding krijgen. Hoewel er online voldoende te vinden is, kan het fijn zijn om persoonlijk advies over letselschade te krijgen.

Want hoe vaak vind je op het internet een voorbeeld waarin een ongeluk wordt besproken zoals dat van u? Geen verkeersongeluk is hetzelfde dus online voorbeelden zijn ook niet één op één toepasbaar op uw situatie.

 

Kennismakingsgesprek

Bij Letselschade Verkeer geven wij u advies over letselschade en helpen wij u om een letselschadevergoeding te verkrijgen na een verkeersongeluk. Dit doen wij in een aantal stappen. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek horen wij graag van u bij wat voor ongeluk u betrokken bent geweest, wat voor letsel u tijdens dit ongeluk heeft opgelopen en welke manier dit impact op uw leven heeft.

 

Hoogte letselschadevergoeding

Deze zaken zijn belangrijk voor een advies over letselschade. Het type letsel en de impact die dit heeft op uw leven heeft invloed op de hoogte van de letselschadevergoeding die u zou kunnen krijgen. Een gebroken arm na een ongeluk heeft tenslotte niet voor iedereen dezelfde gevolgen. Voor de één betekent het dat hij/zij een tijd zijn werk niet kan doen, terwijl het voor een ander onhandig is maar werk niet in de weg staat.

 

Impact

Bij Letselschade Verkeer zien we dat slachtoffers zelf niet altijd overzien wat de gevolgen van letsel zijn. Dus als u denkt dat uw letsel maar “klein” is geven wij desondanks graag advies over letselschade. Wellicht is de impact groter dan u zelf ziet en is er dus wel wat mogelijk qua schadevergoeding.

 

Letselschadescan

Heeft u letsel opgelopen door het toedoen van een ander? Ontdek snel en eenvoudig of u recht heeft op een schadevergoeding.

Whiplash klachten

Heeft u als gevolg van een ongeluk een whiplash opgelopen? Lees hier waar u mogelijk recht op heeft:

>     Whiplash schadevergoeding

>     Smartengeld whiplash

Letselschadescan

Heeft u letsel opgelopen door het toedoen van een ander? Ontdekt snel en eenvoudig of u recht heeft op een schadevergoeding.

Recht op schadevergoeding?

Als uit ons advies over letselschade blijkt dat u recht heeft op een schadevergoeding, dan kunnen onze specialisten u helpen om dit ook te bewerkstelligen. We werken daarvoor samen met ervaren letselschade advocaten. Wij kiezen ervoor om uitsluitend te werken met letselschade advocaten en niet met andere belangenbehartigers, omdat niet iedereen voldoende deskundig is om letselschade zaken te behartigen.

 

Deskundige advocaten

Daarnaast kiezen wij bij Letselschadeverkeer.nl voor letselschade advocaten omdat – ondanks dat de meeste zaken waarbij letselschadevergoeding wordt gevraagd worden opgelost in het minnelijke traject (overleg tussen slachtoffer en de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker) – in sommige gevallen een gang naar de rechter noodzakelijk is. Bij schadeclaims van boven de 25.000 euro mag dit alleen gedaan worden door een advocaat en in het geval van letselschadevergoeding wordt dit bedrag vaak overschreden.

 

Geen kosten

Omdat wij het voor u wel zo duidelijk en makkelijk vinden als u het gehele proces met dezelfde persoon contact heeft, is uw belangenbehartiger bij ons een advocaat. Financieel maakt dat voor u niet uit, doordat – als de aansprakelijkheid van de tegenpartij wordt erkend – de kosten voor uw belangenbehartiging niet uit uw zak hoeven te komen, maar door de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij worden betaald.

Hoe dit exact zit leest u in het artikel 'No cure no pay advocaat'.

Bij Letselschadeverkeer.nl kunt u vertrouwen op ervaren en gespecialiseerde advocaten die opkomen voor uw belangen. Neem contact op voor een vrijblijvende intake.