Contact

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding? Letselschadeverkeer.nl is een ervaren en gespecialiseerd letselschade bureau en ondersteunt u in dit juridische proces. Stel u vraag of doe een aanvraag voor een vrijblijvende intake via onderstaand contactformulier. 

Contact

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding? Letselschadeverkeer.nl is een ervaren en gespecialiseerd letselschade bureau en ondersteunt u in dit juridische proces. Stel u vraag of doe een aanvraag voor een vrijblijvende intake via onderstaand contactformulier. 

Contact

Contactgegevens

Kerklaan 25
Postbus 10468
7301 GL Apeldoorn

T: 055-52 25 270
F: 055-57 62 928
E: info@rb-advocaten.nl

Veel gestelde vragen

Hoe groot moet uw letsel zijn voor een letselschadevergoeding?

Het is voor het slachtoffer van een ongeluk niet altijd eenvoudig om te zien of hij of zij in aanmerking komt voor letselschadevergoeding.  Want is uw letsel groot genoeg? Heeft het zin om het traject in werking te zetten voor een gebroken arm?

 

Wat is een reëele letselschadevergoeding?

De letselschade advocaten van Letselschadeverkeer.nl kunnen deze inschatting goed voor u maken. Op basis van hun jarenlange ervaring kunnen zijn bepalen of het voor u interessant is om de veroorzaker van een ongeluk aansprakelijk te stellen voor een letselschadevergoeding. Hierbij kijken ze naar uw letsel en nemen zaken in ogenschouw die u zelf wellicht over het hoofd ziet. Zo kijken ze niet alleen naar uitsluitend de schade (een whiplash bijvoorbeeld), maar ook naar de impact hiervan (het feit dat u uw werk niet kan doen met een whiplash). Zo bieden we u de beste dienstverlening.

Hoe beoordeelt u mijn kansen>

Om een goed beeld te krijgen van de impact van uw letsel, bezoeken onze advocaten u ook altijd thuis na de eerste telefonische contact. Op die manier krijgen ze een goed beeld van uw situatie. Moeten er bijvoorbeeld aanpassingen in uw woning worden gedaan of heeft u (tijdelijk) hulp nodig in- en om de woning?

Onze advocaten kunnen dus een goed beeld vormen van de lichamelijke, geestelijke en financiële impact van uw ongeluk. Deze huisbezoeken zijn daarnaast handig als u zelf minder mobiel bent door uw ongeluk en omdat u thuis alle papieren bij de hand heeft.

 

Wat gebeurt er als ik pas op later moment merk dat ik letselklachten heb?

Bij Letselschadeverkeer.nl kijken wij niet alleen naar de impact van letsel op dit moment, maar ook in de toekomst. Zo hebben we een zaak waarbij een meisje was aangereden. In plaats van uitsluitend te kijken naar het letsel op het moment van de aanrijding, zijn we het meisje en haar ontwikkeling blijven volgen.

Om op die manier in kaart te brengen of de aanrijding gevolgen zou hebben voor haar toekomst. Zou het letsel haar bijvoorbeeld belemmeren in haar studie of bij het vinden van een baan? Pas op basis van dit volledige beeld hebben wij onderhandeld over de hoogte van de letselschadevergoeding.

Binnen welke termijn moet ik een letselschadevergoeding aanvragen?

Het kan zijn dat u pas enige tijd na een ongeluk merkt dat u last heeft van blijvende klachten. Misschien dacht u eerst gewoon last te hebben van spierpijn of beursheid, maar blijken de klachten niet over te gaan en wilt u hier toch wat mee doen. Bijvoorbeeld bij een whiplash.

U moet de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van een ongeluk binnen drie jaar aansprakelijk stellen als u een letselschadevergoeding wilt ontvangen. Na de periode van drie jaar is er in principe sprake van verjaring.

Het is echter raadzaam dit zo spoedig mogelijk te doen, omdat het dan makkelijker is om te stellen dat het letsel een direct gevolg is van het ongeluk. Als er een langere periode is verstreken, dan zou de veroorzaker van het ongeluk kunnen stellen dat er tussentijds iets anders kan zijn voorgevallen wat de klachten heeft veroorzaakt.

Het gaat hierbij echter om het aansprakelijk stellen, dus het eerste deel van het traject. Het tweede deel van dit traject hoeft niet binnen drie jaar begonnen of afgerond te worden.

414619-PD6SJY-101

Ons team staat voor u klaar.
Neem direct contact op:

055-52 25 270