Beste letselschade advocaat van Nederland

Als u letsel oploopt tijdens een ongeluk, dan zijn er talloze belangenbehartigers te vinden die voor u aan de slag willen om een letselschadevergoeding te regelen. Maar wat is de beste letselschade advocaat van Nederland? Wij geloven dat de advocaat die het beste bij u past, de beste advocaat van Nederland is.

Beste letselschade advocaat van Nederland

Als u letsel oploopt tijdens een ongeluk, dan zijn er talloze belangenbehartigers te vinden die voor u aan de slag willen om een letselschadevergoeding te regelen. Maar wat is de beste letselschade advocaat van Nederland? Wij geloven dat de advocaat die het beste bij u past, de beste advocaat van Nederland is.

 

Recht op schadevergoeding?

Een advocaat die bij u past

De beste letselschade advocaat van Nederland is wat ons betreft dus een persoonlijke kwestie. Daarom hebben wij onze dienstverlening bij Letselschadeverkeer.nl op dit persoonlijke aspect aangepast. Dit ziet u bijvoorbeeld in de wijze waarop wij ons eerste contact met u vormgeven.

Eerste contact

Na een eerste telefonische contact, komen onze ervaren letselschade advocaten voor een eerste gesprek bij u langs. Wij doen dat om verschillende redenen bij u thuis.

  • Allereerst omdat het kan zijn dat u na uw ongeluk minder mobiel bent en het dus prettig is als u niet naar ons toe hoeft te komen.
  • Ten tweede komen wij graag bij u thuis omdat dit voor u een vertrouwde omgeving is. Thuis heeft u alle papieren bij de hand en kunt u nooit iets vergeten mee te nemen.
  • Ten derde is het voor ons goed om bij u langs te komen omdat in de thuisomgeving goed de impact van uw letsel zichtbaar wordt.

Daarbij kijken wij bijvoorbeeld of er aanpassingen nodig zijn in uw woning of dat u wellicht hulp nodig heeft in en om uw huis. Door deze persoonlijke intake weten we dus wie u bent, wat u is overkomen, welke gevolgen dit voor u heeft en wat uw wensen voor de toekomst zijn. Op die manier is één van onze advocaten de beste letselschade advocaat van Nederland voor u.

 

Bestel letselschade advocaat van Nederland

Letselschadescan

Heeft u letsel opgelopen door het toedoen van een ander? Ontdek snel en eenvoudig of u recht heeft op een schadevergoeding.

Whiplash klachten

Heeft u als gevolg van een ongeluk een whiplash opgelopen? Lees hier waar u mogelijk recht op heeft:

>     Whiplash schadevergoeding

>     Smartengeld whiplash

Letselschadescan

Heeft u letsel opgelopen door het toedoen van een ander? Ontdekt snel en eenvoudig of u recht heeft op een schadevergoeding.

Maatwerk

De advocaten van Letselschade Verkeer leveren dus maatwerk en zijn er daarbij van overtuigd dat “elk slachtoffer van een ongeluk zo goed mogelijk bijgestaan moet worden”. Om uw belang optimaal te behartigen zullen wij daarom niet zomaar elk voorstel dat een verzekering aan u doet accepteren, gaan we in discussie over feiten en laten we ons niet zomaar afschepen.

Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat we niet alleen kijken naar de schade die zichtbaar is op het moment direct na het ongeluk, maar ook naar de letselschade op de lange termijn. Als een kind bijvoorbeeld beperkt raakt door een verkeersongeluk, dan is het belangrijk ook de gevolgen voor de toekomst van het kind mee te nemen. Heeft het kind bijvoorbeeld meer moeite om een studie te volgen of een baan te vinden? Bij één van onze zaken waarbij een kind betrokken was hebben wij bijvoorbeeld – in goed overleg met de ouders – de ontwikkeling van het kind na het ongeval twintig jaar gevolgd.

Om op die manier een compleet beeld te krijgen van de omvang van de schade. Als er een schadeclaim was opgesteld direct na het ongeluk – voordat de situatie van het kind gestabiliseerd was en de volledige impact duidelijk – was het kind wellicht tekort gedaan. De schadeclaim was dan mogelijk lager uitgevallen.

Een advocaat van Letselschadeverkeer.nl gaat dus niet over één nacht ijs als ze u bijstaan, maar is betrokken bij u en dat maakt hem dé beste advocaat voor uw situatie. Het is ons doel om u met onze juridische kennis en bijstand weer op weg te helpen.

 

De titel letselschade advocaat

Niet iedereen mag zich een letselschade advocaat, en zeker niet de beste letselschade advocaat van Nederland, noemen. De titel letselschade advocaat is uitsluitend voor personen die de beroepsopleiding hebben voltooid, voldoende werkervaring hebben opgedaan en vervolgens succesvol een postdoctorale opleiding hebben afgerond.

Nascholing

Daarnaast moeten letselschade advocaten ook na die tijd nascholing blijven volgen zodat u verzekerd bent van deskundige bijstand. Een letselschade advocaat is bovendien gebonden aan de gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Specialistenverenigingen

De letselschade advocaten van Letselschadeverkeer.nl zijn allemaal aangesloten bij de specialistenverenigingen Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA),  Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en Werkgroep ArtsenAdvocaten (WAA).

 

De kracht van persoonlijk contact

Als u aan onze advocaten vraagt wie de beste letselschade advocaat van Nederland is, dan zullen zij dus zeggen dat dit de advocaat is die bij u past. Bij Letselschadeverkeer.nl geloven we daarom in de kracht van persoonlijk contact tussen u en uw advocaat. Op die manier kunnen wij u op een prettige en effectieve manier begeleiden van verkeersongeluk naar letselschadevergoeding.

Wilt u weten wat onze betrokken advocaten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.

Uw letselschade advocaten


Letselschadeverkeer.nl is een initiatief van André Ruesink en Stefan Baggerman. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het afhandelen van personenschades. Daarbij doen we er alles aan om u de beste dienstverlening te bieden.

Ons specialisme

Als lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten en De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) voldoen we aan strenge eisen. We zijn bovendien aangesloten bij de WAA om effectieve communicatie met artsen te bevorderen.

Zo bent u ervan verzekerd dat u via Letselschadeverkeer.nl de beste juridische hulp krijgt.

letselschade-team

Bij Letselschadeverkeer.nl kunt u vertrouwen op ervaren en gespecialiseerde advocaten die opkomen voor uw belangen. Neem contact op voor een vrijblijvende intake.

Veel gestelde vragen

Wat kost een letselschade advocaat?

Is er sprake van een aansprakelijke partij? Dan heeft u geen kosten. De aansprakelijke partij is namelijk verplicht de kosten van uw advocaat te vergoeden. Dit wordt meegenomen als onderdeel van de volledige schadeclaim. Tijdens een vrijblijvende intake neemt uw advocaat alle voorwaarden en aandachtspunten met u door.

Hoe herken ik gespecialiseerde letselschadeadvocaten?

Het aanbod van juristen en advocaten is groot. Tijdens het Googlen komt u namen tegen als letselschaderegelaar, letselschadespecialist en letselschade-expert.

Om meer houvast te bieden zijn er onafhankelijke partijen die kwaliteitseisen en –waarborgen opstellen en toetsen. Advocaten die lid zijn van Vereniging van Letselschadeadvocaten en/of de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) voldoen aan deze eisen.

Wat is letselschade?

Van letselschade is sprake wanneer lichamelijke en/of immateriële schade door een slachtoffer wordt ondervonden. Dit als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval, verkeersongeluk of medische fout.

Slachtoffers kunnen in dit geval compensatie eisen van geleden schade bij de tegenpartij.

Wat regelt een letselschade advocaat?

Een goede letselschade advocaat heeft niet alleen oog voor financiële belangen. Het draait erom dat u snel uw leven weer op orde krijgt (bijv. op het terrein van werk en huishouden). Het claimen van een eerlijke schadevergoeding is hier onderdeel van. Een goede advocaat neemt u alle zorgenen het werk rond een schadeclaim uit handen. Zo kunt u zich richten op herstel.